Christoffersen & Knudsen A/S

Renovering af boliger i Ellemarken, Køge

Information om renoveringGenerel information om byggeriet

Så er vi igang...

Arbejdet omfatter følgende:
- Demontering og bortskaffelse af eksisterende brugsvandsinstallation.
- Demontering og genmontering af sanitet – håndvaske, toiletter og badekar, inkl. armaturer.
- Komplet anlæg for koldt- og varmt brugsvand inkl. cirkulation for varmt brugsvand samt  afløb.
Du kan læse mere om, hvordan du skal forholde dig i forbindelse med bade- og toiletforhold i renoveringsperioden, på de varslinger som vil blive afleveret direkte i din postkasse.
Du kan også læse mere ved at klikke på linket med "varslinger".Sidste nyt...

Fredag, den  22. februar 2019

Mailadressen ellemarken@chkn.dk er lukket ned. Der vil ikke blive besvaret flere mails.

Information fra tidligere opslag.... 

 Vi er nu færdig med at renovere vand- og afløbsinstallationer i 1125 lejligheder og 57 badeværelser er blevet totalrenoveret. Vi har været i gang siden oktober 2016 og vi har udskiftet mere end 78.000 meter rør i Ellemarken. Byggepladsskiltet er fjernet. Alle badevogne er afhentet og byggepladsen er under afvikling. Snart er det forår og græsset vil igen gro der, hvor byggepladsen har været gennem mere end 2 år.

BYGGEPLADSKONTORET ER LUKKET.

Rev. tidsplan for renovering af nye badeværelser er lagt på hjemmesiden torsdag, den 27. september 2018.

Rev. tidsplan for renovering af vand- og afløbsínstallationer er lagt på hjemmesideng fredag, den 31. august 2018. Det omhandler ændringer af startdato for de tilbageværende opgange.

I forbindelse med brug af toilettet i de udlånte badevogne MÅ DER KUN  BENYTTES TOILETPAPIR I TOILETTET. Alt anden affald, så som vådservietter, bind, ørepinde, vatrundeller, makeup renseservietter, skumvaskeklude m.m. SKAL smides i skraldespanden og ikke i toilettet. Den kværn, der sidder under badevognen går itu og den pågældende badevogn bliver oversvømmet. Det går ligeledes ud over dine 2 andre naboer, der har baderum i samme vogn.

Vedr. varmt vand i hanerne: I de blokke, hvor der ikke er monteret nye vandrør i kælderen og der er sat midlertidige Pex-rør op, skal I lade det varme vand løbe lidt længere.

Af sikkerhedsmæssige årsager åbner vi ikke de mails, der bliver afvist som spam. Såfremt du har sendt os en mail og ikke får svar på denne bedes du kontakte os på tlf. 22 17 35 14. Evt. lægge en besked på telefonsvaren. Vi vil efterfølgende kontakte dig.

På byggepladsskiltet for enden af den grønne allé kan I se alle indvolverede parter i forbindelse med den igangværende renovering.